Nacht van de Nacht

Als gevolg van de getroffen maatregelen omtrent het heersende corona-virus kan onze activiteit in de komende Nacht van de Nacht op 24 oktober 2020 niet doorgaan.

Al sinds de oprichting van de Vrienden van het Nannewiid in 2008 is het traditie om in de Nacht van de Nacht een wandeling, met een bepaald thema, te maken rond het Nannewiid. Elk jaar neemt de belangstelling voor deze activiteit toe. Helaas moeten we de deze traditie dit jaar onderbreken maar we zijn vol vertrouwen dat we de komende jaren de traditie kunnen voortzetten en we u weer als deelnemer mogen verwelkomen.

Ga voor informatie over de Nacht van de Nacht naar de website van Nacht van de Nacht. http://www.nachtvandenacht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *